Előfizetői tartalom

Orbán újabb külföldi cégeket adóztatna meg

Portfolio
Fontos, hogy a magyarországi digitális gazdaságból hasznot húzó tengerentúli cégek részt vegyenek a közteherviselésben - jelentette ki Orbán Viktor a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) budapesti konferenciáján az Origo beszámolója szerint. A miniszterelnök szerint a modern világ gyors változását csak akkor lehet összehangolni a demokratikus rendszerekkel, ha meghallgatjuk az emberek akaratát is, és erre a legjobb megoldás a nemzeti konzultáció. A kormányfő arról is beszélt, hogy Magyarországon fejlődik a leggyorsabban a digitális gazdaság az EU-ban és hogy a magyar GDP 21-22 százalékát teszi ki a digitális gazdaság.

Magyarországon a demokratikus kultúra részévé vált a nemzeti konzultációs rendszer - mondta a kormányfő az Origo szerint, majd felsorolta a nemrég lezárt internetes konzultáció legfontosabb eredményeit.Elérhető és megfizethető internetOrbán Viktor kiemelte: a magyarok azt szeretnék, hogy az internet mindenki számára legyen elérhető és megfizethető, ezért indították el...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái