Előfizetői tartalom

Leminősítette Brazíliát a Fitch

MTI
Leminősítette, de a befektetésre ajánlott osztályzati sávban hagyta Brazília államadós-besorolását a Fitch Ratings, amely egyúttal arra figyelmeztetett, hogy az ország hamarosan elveszítheti a befektetési ajánlású államadós-osztályzatot, ha az államháztartás helyzete tovább romlik az elhúzódó recesszió és a kitartó belpolitikai bizonytalanságok közepette.

A nemzetközi hitelminősítő csütörtökön közölte, hogy az eddigi "BBB"-ről egy fokozattal "BBB mínuszra" rontotta Brazília hosszú futamidejű hazai és külső szuverén adósságának osztályzatát, és az új besoroláson is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.A leminősítést Brazília államadósságának növekedésével, a költségvetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés