Előfizetői tartalom

Tizenhét pontos menekültügyi akciótervet fogadtak el az éjjel

Portfolio
Abba kell hagyni, hogy az embereket továbbtereljük az országainkon. A menekülteket regisztrálni kell, mert ha nincs regisztráció, menekültjog sincs - mondta a tegnapi menekültügyi találkozót követően Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Az eredeti 16 helyett egy 17 pontos akciótervet fogadtak el tegnap Brüsszelben a nyugat-balkáni útvonalon történő migrációban érintett országok vezetői.

Jean-Claude Juncker bizottsági elnök meghívására tegnap este értekezletet tartottak Brüsszelben a nyugat-balkáni menekültútvonal által érintett országok vezetői, amelyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök is részt vett. Albánia, Ausztria, Bulgária, Horvátország, Macedónia, Németország, Görögország, Magyarország, Románia, Szerbia és Szlovénia vezetői éjjel végül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés