Előfizetői tartalom

Gondba kerülhet karácsonykor a Tesco a munkaerővel?

Portfolio
Tömegesen jelentenének beteget decemberben a Tesco dolgozói, amennyiben érvényben marad a vállalatnál nemrég kihirdetett, az érintettek szerint az alkalmazottak érdekeit sértő karácsonyi munkabeosztás - írja a Magyar Idők. A lap úgy tudja, hogy felmondási hullám indult el a Tescónál, és egyre több áruházi középvezető és az eladóterekben alkalmazott dolgozó választ másik, jobban fizető állást a hagyományosan a legerősebb értékesítési időszakot jelentő karácsonyi szezon küszöbén.

A szakképzettek, valamint a kétkezi feladatok elvégzésére, a vásárlók kiszolgálására alkalmazott áruházi munkatársak elvándorlása miatt óriási leterheltségre számítanak a Tesco Magyar Időket informáló dolgozói az év végén. A munkavállalók legújabban a vállalatnál a múlt héten kihirdetett, karácsonyi munkaidő-beosztás ellen emelték fel hangjukat. Vállalhatatlannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés