Előfizetői tartalom

Ismét megfenyegették Magyarországot

MTI
|
Portfolio
Nem csillapodik a nyilatkozatháború menekültügyben az európai politikusok részéről. Ezúttal megint Werner Faymann osztrák kancellár jelentette ki, hogy ha egy uniós ország nem akar menekülteket befogadni, akkor annak pénzügyi következményekkel kell járnia. Közben az osztrák belügyminiszter, Johanna Mikl-Leitner szerint jelenleg nem menedékkeresés zajlik.

Üzent az osztrák kancellárWerner Faymann kancellár kedden kijelentette: ha valamelyik uniós állam nem akar részt venni a menekültek Európán belüli elosztásában, vagy kevés menekültet akar befogadni, akkor annak pénzügyi következményekkel kell járnia.A szociáldemokrata politikus ezzel az uniós támogatás csökkentésének lehetőségére utalt és nagy valószínűséggel Magyarországnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés