Előfizetői tartalom

Csaba László javaslata: három területre kellene többet költeni

Portfolio
A kiszámíthatóbb szabályozási környezet megteremtése mellett köztehercsökkentési programot, deregulációs programot és jobb nemzetközi kommunikációt sürgetett Csaba László közgazdász az InfoRádió Aréna című műsorában. Az egyetemi tanár szerint három területre kellene sokkal többet fordítani: a bevándorlásra és ezzel kapcsolatban a társadalmi integrációra, a környezetvédelemre, valamint az oktatás-kutatás versenyképességére.

Számos lépéssel lehetne javítani a magyar gazdaság versenyképességét a következő időszakban - mondta Csaba László. "Az nem igaz, hogy mindegy, egy országban mennyit adóznak. Ha valakinek volt már bt-je, és bármilyen gazdasági számítást csinál, tudja, hogy nagyon nem mindegy. Nagy tere lenne egy jelentős kiadáscsökkentéssel megalapozott köztehercsökkentésnek. Az átlátható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés