Előfizetői tartalom

Kötelező kiskereskedelmi emberfelvétel: a kormány még nem döntött

MTI
A magyar gazdaság jó pályán van, a kereskedelem huszonhét hónapja bővül, szeptemberben a hazai kiskereskedelmi forgalom 5,1 százalékkal emelkedett - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és az együttműködő partnerek által szervezett Európai Kereskedelmi Napon, Budapesten.

A nemzetgazdasági miniszter utalt arra, hogy az elmúlt öt évben a magyar gazdaságot sikerült konszolidálni, a gazdasági növekedés tavaly 3,7 százalék volt, ezzel Magyarország az Európai Unió élmezőnyében van. Varga Mihály hangsúlyozta, hogy a kereskedelmi forgalom erősödése mögött kedvező gazdasági folyamatok húzódnak meg, köztük a gazdasági bővülés, a foglalkoztatottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés