Előfizetői tartalom

Megszépülhet a héten az amerikai gazdaság

Portfolio
Az Egyesült Államokban a héten közlik a harmadik negyedéves felülvizsgált GDP adatokat, ami szebb képet festhet az előzetes, kisebb csalódást okozó adatnál. Emellett a német és a brit GDP-ről is friss becslés érkezik. Az eurózónából beszerzésimenedzser-indexek jönnek, míg Japánban a jegybanki jegyzőkönyvre és az inflációs adatra lesz érdemes figyelni.

Kedden érkezik az amerikai GDP adat legújabb becslése a harmadik negyedévre vonatkozóan. Az előzetes becslés 1,5 százalékos növekedésről számolt be évesített negyedéves tekintetben, ami kicsit rosszabb volt az elemzők által várt 1,6 százaléknál. Az első becslés ugyanakkor gyakran pontatlannak bizonyul, elképzelhető, hogy a felülvizsgált adatok jobb teljesítményről adnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés