Előfizetői tartalom

Eldőlt: nem lesz népszavazás a budapesti olimpiáról (2.)

MTI
|
Portfolio
Szűk többséggel leszavazta ma a Fővárosi Közgyűlés a 2024-es budapesti olimpia megrendezésével kapcsolatos népszavazási kezdeményezést, miután vasárnap Hamburgban volt egy népszavazás és ott az emberek többsége elutasította a világesemény megrendezését. Tarlós István főpolgármester szerint két évvel az olimpiai pályázat beadása előtt nincs kellő ismerete a magyaroknak az olimpiai rendezésről. Eközben a Nézőpont Intézet éppen ma közzétett felmérése szerint már többségbe kerültek azok az emberek (53%), akik támogatják a budapesti olimpia megrendezését.

Kapcsolódó cikkünk2015.11.30Már csak három vetélytársa maradt Budapestnek2015.11.30Így lehet Budapesten olimpiaAz együttműködési megállapodás tartalma:Együttműködési megállapodást kötött a kormánnyal és az olimpiai bizottsággal a Fővárosi Közgyűlés a 2024-es olimpia budapesti megrendezése érdekében. Az együttműködési megállapodás rendelkezik a benyújtandó pályázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés