Előfizetői tartalom

Újabb brüsszeli eljárás fenyegeti Magyarországot?

Portfolio
Előreláthatóan még decemberben dönt a további lépésekről az Európai Bizottság a szeptember közepén hatályba lépett magyar menekültügyi, határrendészeti és büntetőeljárásra vonatkozó törvények ügyében, és új kötelezettségszegési eljárás(ok) indítása is az opciók között szerepel - értesült megbízható forrásból a BruxInfo. A vs.hu magasrangú brüsszeli bizottsági informátorra hivatkozva azt írja: biztos, hogy kötelezettségszegési eljárás indul a szeptember 15-től életbe lépett új menekültügyi törvényekkel szemben, amelyek gyakorlatilag lehetetlenné teszik, hogy valaki menekültstátuszt kapjon Magyarországon.

Az Európai Bizottság jó eséllyel még decemberben határoz a soron következő lépésekről a magyar határokon szeptember közepén hatályba helyezett törvények és intézkedések ügyében, amelyek még októberben közigazgatási levél megírására késztették a testületet. Ezt nevük mellőzését kérő források közölték csütörtökön a BruxInfóval, kötelezettségszegési eljárás(ok)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés