Előfizetői tartalom

Tízmilliárd forint feletti összeget csoportosítanak át az idei büdzsében

MTI
Több mint tízmilliárd forintot csoportosít át a kormány a rendkívüli kormányzati intézkedések terhére egyebek mellett működési célú és dologi kiadásra - derült ki a kedden megjelent Magyar Közlönyből. Egy másik határozatból pedig kiderült, hogy a kormány döntött a Külgazdasági és Külügyminisztérium informatikai rendszerének hatékony, üzembiztos működésének biztosításához szükséges intézkedésekről és erre a célra 2016-2017-ben évben több milliárd forintot szánnak.

Több mint tízmilliárd forintot csoportosítottak át az idei büdzsébenA kormányrendelethez mellékelt táblázat szerint 1,1 milliárd forintot adnak a hadigondozásról szóló törvényt végrehajtó közalapítvány működési célú kiadásaira, valamint uniós befizetésekre, majdnem kétmilliárd jut a vízügyi igazgatóságok dologi kiadásaira és 3 milliárd forintot adnak az útdíjrendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés