Előfizetői tartalom

Orbán Viktor bejelentette a legújabb áfacsökkentést

Portfolio
Hétfőn a parlament elé kerül az a törvényjavaslat, amely alapján a következő négy évben a lakásépítés áfája 27-ről 5 százalékra csökken - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz kongresszusán mondott beszédében. A Fidesz elnökének újraválasztott kormányfő úgy fogalmazott, hogy a következő két évet felkészülésnek tekinti és készen áll a 2018-as választások után ismét vezetni a kormányt győzelem esetén.

Csökken a lakásáfaA következő években a polgári berendezkedésért fogunk dolgozni. Ennek fontos része a magyar családok támogatása, mert nélkülük nincs erős és sikeres ország - vezette fel az új intézkedést.A cél, hogy minden család feje felett legyen saját fedél, ezért javasolják a lakásépítési áfa csökkentését is - közölte. Orbán Viktor a célok között említette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés