Előfizetői tartalom

New York Times: négyszemközt Brüsszelben is elismerik Orbán igazát

MTI
|
Portfolio
Csendben és gyakran hasonló kételyekkel, de egyre többen tűnődnek el azon Magyarországon és külföldön, hogy miért van az, hogy éles és gyakran bigott üzenetei ellenére Orbánnak világosabb képe volt a migrációs válság léptékéről és potenciális veszélyeiről, mint a brüsszeli technokratáknak, valamint a berlini és más európai vezetőknek - írja vasárnapi cikkében a New York Times.

A valóság az, hogy Orbán receptjét - nevezetesen, hogy biztosítani kell Görögország tagolt partvonalát és le kell zárni Európa külső határait - lassanként elfogadta a többi európai uniós vezető is, akik csütörtökön, az idei év utolsó csúcstalálkozóján a kontinens határai feletti "ellenőrzés visszaszerzése" mellett foglaltak állást. Orbán a pénteki brüsszeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés