FONTOS Új magyar bérrobbanás: 600 ezer felett az átlagbér
 
Előfizetői tartalom

Tévesen túlfizették a rendőröket, most több százezret kérnek vissza tőlük

Portfolio
Több tucat rendőr kapott felszólító levelet Karácsony előtt, amelyben munkáltatójuk több százezer forintnyi túlóradíj visszafizetését követeli tőlük - írta meg hétvégén a Magyar Nemzet. Az indoklás szerint az illegális bevándorlás miatt Csongrád és Baranya megyébe történt átrendelésükkor, szeptemberben és októberben tévesen több túlszolgálatot számoltak el nekik, mint amennyit teljesítettek. A Magyar Idők szerint az országos rendőrfőkapitány vizsgálatot rendelt el az ügyben.

200-260 ezer forintot követelnek visszaA Magyar Nemzet beszámolója szerint a felszólító levélben arra kötelezik az érintett rendőröket, hogy a levél kézhezvételétől számított 8 naptári napon belül fizessék vissza a különbözetet. A lap birtokába került egyik felszólító levélben arra hivatkoznak, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) rendészeti főigazgatójának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés