Előfizetői tartalom

Ezekre muszáj figyelned 2016-ban

Portfolio
Jövőre nagyon fognak hiányozni az uniós források, viszont a fogyasztás közben húzni fogja a gazdaság növekedését, a forint erejét több tényező is támogatni fogja 2016-ban, az MNB új különálló programot hirdethet, és közben a legnagyobb jegybankok monetáris politikáinak széttartása várható - a Portfolio által megkérdezett hazai elemzők szerint többek között ezek lesznek azok a makrogazdasági folyamatok, amelyek nagyban meghatározhatják az előttünk álló évet. Mindezek mellett a kínai gazdaság átalakulására és az eurózóna kilátásaira is figyelni kell, mivel ezek a folyamatok hatással vannak a magyar gazdaság teljesítményére.

Most már hagyományosnak nevezhető módon minden év végén megkérdezünk néhány elemzőt arról, hogy szerinte melyek lesznek a legmeghatározóbb makrogazdasági folyamatok, tényezők 2016-ban. A magyar gazdaságért aggódóknak, vagy akár a magánbefektetőknek ezekre a folyamatokra érdemes felkészülniük. A Portfolio által megkérdezett négy elemző válaszai alapján lesz mire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés