Előfizetői tartalom

Németország kezdi a sort a héten

Portfolio
Németországból érkezik az első hivatalos becslés a GDP 2015. évi alakulására vonatkozóan, míg itthon megtudjuk a KSH-tól, hogyan alakult az inflációs ráta a tavalyi évben Magyarországon. Az Egyesült Államokban több fontos makroadat mellett megjelenik az idei első Bézs-könyv is, amelyből megtudhatjuk, hogyan értékelték az elmúlt időszakban a gazdasági szereplők a gazdaság helyzetét. A jegybankok közül a Bank of England kamatdöntő ülést tart, míg az Európai Központi Bank jegyzőkönyvet tesz közzé.

Csütörtökön érkezik a magyar inflációs adat, ami várhatóan tovább gyorsult a novemberi 0,5 százalékos értékről. Németország elsőként teszi közzé 2015. évi GDP-számainak előzetes becslését csütörtökön. A kormány előrejelzései szerint a bruttó hazai össztermék 1,7 százalékkal emelkedhetett tavaly, de a piacon már inkább csak 1,5 százalékos bővülést látnak.Amerikából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés