Előfizetői tartalom

Tíz kórházban és egy teljes megyében minden szakorvosból hiány van

Portfolio
Az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ (ENKK) közzétette honlapján 2016. évi egészségügyi hiányszakmák körét, valamint a rezidensképzés idei keretszámait. A Balog Zoltán kézjegyével ellátott tájékoztató a 14 országos, valamint 9 budapesti hiányszakma mellett tíz olyan egészségügyi intézményt is megnevez, amelyben mindegyik szakorvosi szakképesítés hiányszakmának minősül. Egy megyénk is van, ahol valamennyi szakorvosból hiány van, ez pedig Nógrád megye.

Országos hiányszakmák (Nógrád megye és Budapest kivételével):Érsebészet Gyermek- és ifjúság pszichiátria Fül-Orr-Gégegógyászat Igazságügyi orvostan Infektológia Nefrológia Orvosi mikrobiológia Ortopédia-Traumatológia Oxiológi a és sürgősségi orvostan Patológia Pszichiátria Radiológia Sebészet TranszfuziológiaHiányszakmák Budapesten:Érsebészet Gyermek- és ifjúság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés