Előfizetői tartalom

Paksi levél: tételes cáfolatra készül a kormány (2.)

Portfolio
A Paks II projekt nem tartalmaz állami támogatást, hiszen teljes mértékben piaci alapon is megáll, miközben az Európai Bizottság álláspontja pontatlan és félreértéseket tartalmaz, így a magyar szervek tételes cáfolatra készülnek - többek között ezt hangsúlyozza az a mai miniszterelnökségi közlemény, amely az Európai Unió hivatalos lapjában ma megjelent bizottsági álláspont-összefoglalóra reagál.

Mélyreható vizsgálat vs. megtérülő projektA lapban ugyanis csak ma jelent meg az a 33 oldalas brüsszeli összegzés, amely még a november 23-án kelt EU-s levélre alapul (múlt héten közzé is tették), amely alapján a Bizottság versenypolitikai főigazgatósága még tavaly ősszel elindította a mélyreható vizsgálatát a paksi projekt állami támogatással kapcsolatos vizsgálatáról.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés