Előfizetői tartalom

Németország is az Iszlám Állam célkeresztjébe került

MTI
|
Portfolio
Több német lap szerint az isztambuli öngyilkos merénylet azt mutatja, hogy elérte Németországot a magát Iszlám Államnak (IÁ) nevező dzsihadista szervezet terrorja. Ezt több tényezőből vonják le a lapok, így például abból, hogy a tegnapi törökországi robbantásban a friss adatok szerint 11 súlyos sebesültből 9 halálos áldozat német volt, illetve abból, hogy az eset néhány nappal az IÁ elleni határozott német fellépés után következett be.

Kapcsolódó cikkünk2016.01.12Isztambuli robbantás: többnyire németek az áldozatokNégy nappal azután...A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív lap Terror Isztambulban című szerdai kommentárjában kiemelte, hogy a Kék mecsetnél elkövetett merénylet Törökországot és Németországot célozta, és nagy valószínűséggel az IÁ felelős érte. A FAZ szerint "nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés