Előfizetői tartalom

Év végére duplázódhat az olajár

Portfolio
Az amerikai palaolaj kitermelő vállalat, a Continental Resources vezetője meglepő olajár előrejelzéssel állt elő, szerinte az év végére 60 dollárig emelkednek majd az árak, vagyis duplázódás jöhet - írja a Marketwatch. Ez merőben ellentétes a nagy amerikai és európai elemzőházak véleményével, akik 20 dolláros, vagy még ennél is alacsonyabb olajárakat látnak rövid-közép távon.

Duplázódhat év végére az olajárHarold Hamm, a Continental Resources vezetője egy interjúban közölte, hogy meglátása szerint az idei év végére jelentős emelkedés következhet be az olajárakban, melyek így 60 dollár környékére emelkedhetnek. Kiemelte, a globális túlkínálat mértéke enyhülhet, ahogy az amerikai palaolaj termelők csökkentik kitermelési szintjüket. Azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés