Előfizetői tartalom

Megvan, mikor hullik le a lepel a CSOK-számokról

Portfolio
Március, április folyamán végzi el a Nemzetgazdasági Minisztérium a makrogazdasági pálya felülvizsgálatát a konvergenciaprogram összeállítása és a 2017-es költségvetés megalapozása érdekében - fejtette ki a minisztérium háttérbeszélgetésén Banai Péter államtitkár. Elmondása szerint ezekben a számokban már benne lesz az otthonteremtési program, így a kibővített CSOK hatása.

Ezért lett jobb 2015A 2015-ös költségvetés részletes adatainak publikálása kapcsán tartott háttérbeszélgetést Banai Péter államháztartásért felelős államtitkár. Kiemelte: tervezetthez képest lényegesen jobb lesz az uniós módszertan szerinti államháztartási egyenleg. A háttérben 3 alapvető folyamat húzódik meg: A makrogazdasági folyamatok a vártnál jobban alakultak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés