Előfizetői tartalom

Hétfőn lesz a Lámfalussy konferencia

Portfolio
Pénzügyi csúcs Budapesten: idén harmadik alkalommal rendezi meg az MNB a LAMFALUSSY LECTURES szakmai konferenciát. Az évente egy alkalommal rendezendő esemény célja az, hogy olyan prominens előadók látogassanak Magyarországra, akik a globális gazdaságpolitikát, ezen belül kiemelten a monetáris politikát és a pénzügyi rendszert érintő aktuális kérdésekről formált nézeteiket osztják meg egymással és a szakmai közönséggel.

Az MNB értékelése szerint Lámfalussy Sándor, a konferencia névadójának személye szimbolizálja Magyarország jelentőségét a nemzetközi gazdasági folyamatokban. A hétfői rendezvényen részt vesz és előadást tart Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Luiz Awazu Pereira da Silva, a Bank for International Settlements vezérigazgató-helyettese, Ewald Nowotny, az Osztrák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés