Előfizetői tartalom

Rezeg a léc a brit-EU megállapodásnál

Portfolio
"Haladtunk, de nem eleget" - ezzel összegezte a brit miniszterelnök azt, hogy mire jutott január 29-én Brüsszelben a brit kéréseket összefoglaló reformcsomagja ügyében. A helyzetet úgy foglalta össze az EUrológus, hogy ha a mostani hét végéig sem sikerül megállapodni, borulhat a brit EU-tagságról szóló népszavazás menetrendje.

David Cameron brit kormányfő egyelőre nem elégedett a pénteken Brüsszelben elért tárgyalási eredményekkel, noha nagyon kevés az idő, hogy a februári EU-csúcson meg lehessen állapodni a brit kérésekről. Cameron ennek elfogadásához kötötte, hogy az EU-ban maradás mellett kampányoljon majd a népszavazási procedúrában.Ez a probléma gyökereA brit kérések egyik legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés