Előfizetői tartalom

Lefejezné az egészségügy irányítását a bürokráciacsökkentés

Portfolio
Nem valószínű, hogy bekövetkezik az a bő egy hete bejelentett intézménybeolvasztási elképzelés, amely a kormány bürokráciacsökkentő programjának részét képezi, mivel időközben "számos kockázati tényezőt tártak fel" - mondta el a Magyar Hírlapnak Sinkó Eszter szakközgazdász, egészségpolitikai elemző. Közben a Népszabadság pedig arról ír, hogy az ÁNTSZ egy belső vizsgálatából kiderült: a kórházi ellátásra szorulók több mint fele baj esetén olyan intézménybe kerül, ahol az ellátásához nincsenek meg a feltételek.

Rájöttek, hogy ezt így nem lehet?Több egészségügyi háttérintézmény is rákerült a bürokráciacsökkentés jegyében megszüntetésre, illetve átszervezésre váró állami intézmények listájára.Kapcsolódó cikkünk2016.01.21Kiszivárgott a megszűnő állami intézmények listájaJogutód nélkül szűnne meg például az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés