Előfizetői tartalom

Ugorhat a magyaroknak a brit segély?

MTI
|
Portfolio
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke kedden új javaslatot készül előterjeszteni Nagy-Britannia uniós reformigényeivel kapcsolatban. Az uniós állam-, illetve kormányfőket tömörítő testület vezetője szerint az elmúlt 24 órában jelentős előrelépést sikerült elérni a brit és az uniós tisztségviselők közötti tárgyalásokon, azonban még mindig vannak rendezetlen kérdések.

David Cameron és Donald Tuska londoni kormány által Brüsszeltől követelt szabályozási reformokról tárgyaltak. A felek nem jutottak egyezségre, Cameron azonban később azt írta a Twitteren, hogy "jó találkozót" tartott Tuskkal, aki további 24 órányi tárgyalásba egyezett bele a megállapodás-tervezet közzététele előtt. Donald Tusk új megállapodástervezetét megküldik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés