Előfizetői tartalom

Cameron már maradna az EU-ban, a konzervatívok viszont dühöngenek

Portfolio
"Elég jó"-nak minősítette David Cameron a Donald Tusk által szétküldött verziót, de azért sietve azt is hozzátette, hogy a részleteken még van mit javítani. "Addig fogok tárgyalni, amíg úgy érzem, hogy készen vagyunk" - szögezte le kedden a Tusk-szöveget kommentálva. Az euroszkeptikus erők (például a kormányzó konzervatívok egy csoportja is) keményen bírálja a tervezetet - tudósít a Bruxinfo.

Ezek alapján a feltételek alapján biztos, hogy a brit EU-tagság mellett volnék- jelentette ki a brit miniszterelnök az első hivatalosnak számító brit reakcióként, amikor a Tusk-szöveg közzététele után nem sokkal a dél-angliai Chippenham-i vasúti alkatrészgyárban értékelte az eredményt. David Cameron szerint a kedden nyilvánosságra hozott szöveg "lényegi változásokat"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés