Előfizetői tartalom

Két nap alatt összeomlott az olaj

Portfolio
Borzasztó gyenge időszakon van túl az olaj, az elmúlt két kereskedési napon 10 százalék feletti esést láthattunk, a félelmek pedig továbbra sem enyhülnek igazán, az amerikai WTI ismét 29 dollár felé tart. Az egyes országok esetleges kitermelés csökkentésével kapcsolatos várakozások egyre inkább gyengülnek, miközben a ma érkező tartalék adatokban jelentős emelkedést vár a piac.

Harmatgyengén fest az olajHétfőn 6, kedden pedig 5 százalékot esett az olaj, és ma reggel sem igazán talál magára a piac, az amerikai benchmark WTI jelenleg is 30 dollár alatt tartózkodik. Azt, hogy ilyen gyenge az olaj, több tényező is magyarázhatja. A piac egyre kisebb esélyt ad annak, hogy a nagy kitermelő országoknál egy összehangolt megállapodás születhet a kitermelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés