Előfizetői tartalom

Felpörgött a magyar gazdaság - Mi jön idén?

Portfolio
Az ipar, az export, illetve a lakossági fogyasztás élénkítő hatása lehetett a fő húzó tényező a tavaly év végére meglepően felgyorsuló magyar GDP-növekedés mögött, illetve konkrét ok az EU-források kifizetésének csúcsra pörgetése lehetett - ez rajzolódik ki a most közzétett, várakozásokat meghaladó negyedik negyedéves GDP-adat kapcsán érkezett reakciókból. Előretekintve idénre mindenki a 2,9%-os éves átlagos növekedési ütem lassulására számít, részben éppen az EU-források lassabb kifizetése, részben a bizonytalanabb külpiaci konjunktúra miatt.

Uniós Források 2016 Az uniós forráskifizetés idei alakulása, a pályázati dömping lefutása központi téma lesz a március 10-i Portfolio-konferencián, amely az Uniós Források 2016 címet viseli. További részletek: Információ és jelentkezés "Az utolsó negyedévben elért 3,2 százalékos plusz meghaladja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés