Előfizetői tartalom

Másfél év alatt kell helyrepofoznia a kormánynak a közfoglalkoztatást

Portfolio
2017 június végéig kaptak időt a kormánytól a közfoglalkoztatásban érintett miniszterek arra, hogy megakadályozzák a közfoglalkoztatási programokban történő bennragadást és komplex munkaerő-piaci programok szervezésével segítsék az érintetteket az elsődleges munkaerőpiacon való elhelyezkedésben. A közfoglalkoztatás idei céljait felölelő kormányhatározatban ugyanakkor a közmunkaprogramok fokozatos kiterjesztését, illetve a hosszabb időtartamú foglalkoztatási lehetőség biztosítását is megjelölik célként.

A belügyminiszter, a nemzetgazdasági miniszter, az emberi erőforrások minisztere, és a földművelésügyi miniszter feladata lesz, hogy az elsődleges munkaerő-piacról kiszorultak, különösen a munkaerő-piacon halmozottan hátrányban lévők munkaerő-piaci (re)integrációjához leginkább szükséges és megfelelő, személyre szabott munkaerő-piaci szolgáltatásokhoz és képzésekhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés