Előfizetői tartalom

Máris üzent Merkel a visegrádiaknak

MTI
|
Portfolio
Miközben a visegrádi négyek a mai csúcstalálkozón már második védvonal létesítését említették a macedón határok lezárási lehetőségével, aközben Angela Merkel német kancellár határozottan elvetette ezt az irányt és kiállt saját menekültpolitikája mellett. Közben az Európai Tanács elnöke a gőzerővel zajló EU-brit tárgyalások kapcsán az EU felbomlásának valós veszélyére figyelmeztetett.

Amint beszámoltunk róla: a mai visegrádi csúcstalálkozón Orbán Viktor kormányfő második védvonal kiépítésének szükségességéről beszélt, illetve Robert Fico B-tervként a Bulgária és Macedónia közötti határ megvédésének szükségességét vázolta. Eközben Angela Merkel német kancellár óva intette az Európai Unió tagállamait attól, hogy a macedón-görög határ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés