Előfizetői tartalom

Valójában a rendőrség a harmadik legnagyobb közfoglalkoztató

Portfolio
Bár a Belügyminisztérium honlapján közölt tájékoztatóból ez nem derült ki, a Nemzeti Művelődési Intézet és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) után a rendőrség a harmadik legnagyobb közfoglalkoztató - írja a Népszabadság. Az ORFK közléséből kiderült, hogy körülbelül 3200-an dolgoznak náluk közmunkásként, főleg adminisztrátorként és takarítóként.

A rendőrség közlése szerint a január 11-i állapotok alapján 3169 közmunkást foglalkoztattak. Ugyanakkor azt is elárulták, hogy év végén nem volt jelentős felvétel, vagyis már tavaly decemberben is több közmunkást alkalmazhattak, mint a Magyar Közút Zrt.Forrás: BelügyminisztériumA lap megkérdezte a Belügyminisztériumot, és külön az alá tartozó három szervezetet, hány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés