Előfizetői tartalom

A budapestiek Ubert akarnak

Portfolio
A fővárosi lakosság döntő többsége támogatja az Ubert egy frissen készült felmérés szerint - áll a cég közleményében. Az UBER támogatottsága a 18-39 év közöttiek körében kiemelkedően magas, a válaszadók több mint négyötöde szerint az új digitális technológiák új gazdasági lehetőséget teremtenek Budapesten, és adóbevételeket biztosítanak az államnak.

A fővárosi lakosság döntő többsége támogatja az Ubert, derül k ia cég megbízásából készített friss felmérés szerint. Az Ipsos kutatása alapján a budapestiek kétharmada egyetért azzal, hogy továbbra is szükség van a közösségi autómegosztó szolgáltatás működésére a fővárosban. A válaszadók több mint négyötöde szerint az új digitális technológiák új gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés