FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Sztrájkolhatnak a volánosok is márciusban

Portfolio
Még tárgyalási alapnak sem tekintik a volános szakszervezetek a munkáltató legújabb béremelési ajánlatát, az 1 százalékot, ezért folytatják a sztrájk napokban megkezdett előkészületeit: a sztrájkbizottság kezdeményezte a munkabeszüntetéshez szükséges kötelező egyeztetési eljárás lefolytatását. Ha nem lesz megállapodás, márciusban sztrájkba kezdenek a Volán társaságok dolgozói - áll a Volán Szakszervezetek Együttműködési Fóruma mai tájékoztatójában.

A sztrájkbizottság napokkal ezelőtti megalakításának ellenére sem tett komoly bérfejlesztési ajánlatot a volános munkavállalóknak a munkáltatókat képviselő Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetsége (KKVSZ), ezért a hat tárgyaló szakszervezetet tömörítő Volán Szakszervezetek Együttműködési Fóruma folytatja a sztrájk előkészületeit - jelentette be a tegnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés