Előfizetői tartalom

Majd ez jól kitömi az állam zsebeit

Portfolio
Az idei évre 130 milliárd forintos vagyonértékesítési bevételt tervezett be a kormány a költségvetésbe, de ez jócskán felülteljesülhet az állami földértékesítéseknek köszönhetően. A kormány jelenleg is vizsgálja azt, hogy az ebből befolyó plusz milliárdokat mire használja fel. A cél, hogy beruházási kiadásokat, vagyis vagyongyarapítást finanszírozzon.

További részletek a háttérbeszélgetésről:Kapcsolódó cikkünk2016.02.22NGM: elérhető közelségben van a nullás költségvetésA Nemzetgazdasági Minisztérium háttérbeszélgetésén szóba került az állami földértékesítések ügye. Ezek a bevételek ugyanis nagyon jól jönnek a nullás hiányra törekvő és adósságcsökkentést tervező kormánynak. Az NGM háttérbeszélgetésén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés