Előfizetői tartalom

Döntött a Kúria a vasárnapi boltzárról szóló népszavazásról

MTI
|
Portfolio
Megszűnt az üzletek vasárnapi zárva tartására vonatkozó népszavazási kérdés védettsége, mivel a Kúria kedden megváltoztatta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) erre vonatkozó határozatát. Így be lehet új kérdést nyújtani a témában, és az NVB az elsőként beadottat fogja elbírálni. A benyújtás már meg is történt, de most sem akárhogyan.

Izgalmak az épület előttÉrdekes helyzet állt ma elő a Nemzeti Választási Iroda épületében. A MSZP korábban bejelentette, hogy a mai döntést követően ismét megpróbálja beadni népszavazási kérdését a vasárnapi nyitvatartásról. Csak hogy, ahogyan az előző két alkalommal is, most is valaki megelőzte őket. Nyakó István MSZP-s politikuson kívül egy csapat ismeretlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés