Előfizetői tartalom

Több száz brit nagyvállalati vezető kiállt a brit EU-tagság mellett

MTI
|
Portfolio
Több mint 200 brit, illetve Nagy-Britanniában tevékenykedő nagyvállalat vezetője írta alá azt a nyílt levelet, amelyben kiálltak Nagy-Britannia EU-tagságának fenntartása mellett. A nyílt levél a péntek éjjel véget ért EU-csúcsot követi, amelyen David Cameron brit kormányfő elért némi eredményt a négy korábbi követelésében, így június 23-ra bejelentették a brit EU-tagságról szóló népszavazást. A kormány a tagság megmaradása, a londoni polgármester annak feladása mellett fog kampányolni.

Kapcsolódó cikkünk2016.02.21Cameron: a kilépés ugrás lenne a sötétbeA ma megjelent felhívás, amely eddig a legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezés a brit üzleti szektor részéről, a The Times című tekintélyes konzervatív brit napilap keddi kiadásában jelent meg, és kétszáznál több brit, illetve Nagy-Britanniában tevékenykedő nagyvállalat vezetője írta alá. A Londoni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés