Előfizetői tartalom

A fiatalokhoz szólt Orbán Viktor: "már nem vagyunk olyan messze"

MTI
A politikai vezetőknek olyan hazát kell létrehozniuk, amely visszavárja a világ összes pontján lévő magyart - mondta Orbán Viktor kormányfő a szekszárdi Tolnatáj TV-nek adott, kedd késő este sugárzott interjúban. A miniszterelnök azt is elmondta, hogy szerinte nem is vagyunk annyira messze attól, hogy Magyarországból egy Európában kiemelkedő életminőségű ország váljon.

Egy olyan közeget kell létrehoznunk, ahol egy fiatal jól érzi magát, vagy ha el is ment külföldre, úgy gondoljon a hazájára, hogy az nem csak egyszerűen hazavárja, hanem egy kiemelkedően izgalmas, érdekes, civilizált és jó életminőségű darabja a Földgolyónak - jelentette ki a miniszterelnök, akit többek között a fiatalok elvándorlásáról is kérdezett a tévé főszerkesztője.Vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés