Előfizetői tartalom

Orbán: nagy döntés előtt áll Magyarország

Portfolio
"Egyáltalán nem biztos, hogy ez a fene nagy elszántság végeredményre is jut" az Európán belüli magországok csoportjának létrehozására, de át kell gondolni azt, hogy mi lenne a magyar érdek: csatlakozni az euróhoz és így a közös rendszerekhez, vagy kimaradni belőle - vázolta a következő évek egyik legnagyobb magyar kihívását a mai nagyköveti értekezleten Orbán Viktor.Fontosabb részletek Méltatta az újraéledt visegrádi együttműködés fontosságát és erősségét Bemutatta a szomszédos országokkal kapcsolatos viszonyrendszerünket Ausztria kapcsán tudatosan választották a jó zsaru-rossz zsaru stratégiát "Bicskanyitogatónak" tartja az EU-támogatások esetleges csökkentésének felvetését Útravaló gondolatokat adott arról, hogy az ilyen fenyegetéseket hogyan kell kezelni Általánosan is adott tanácsokat arra, hogy hogyan viszonyuljunk azokhoz az országokhoz, amelyek egyébként politikai konfliktusban állnak egymással.

2016. február 29. 11:03 Így kell lavírozni az egymással ellenséges országokkal Orbán adott egy receptet a nagyköveteknek arra a helyzetre is, hogy hogyan viszonyuljunk olyan országokhoz, amelyek egyébként ellenséges viszonyt ápolnak a mi másik szövetségesünkkel. Példaként azt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái