Előfizetői tartalom

Már a vezérigazgatók is aggódnak: rendkívüli a munkaerőhiány idehaza

Portfolio
A magyar vezérigazgatók 84%-a bizakodó saját bevételnövekedését illetően, ami kedvezőbb a globálisan mért 82%-os aránynál. Ez először fordult elő a PwC Magyarországi Vezérigazgató Felmérése során. Vannak azonban olyan tényezők, amelyek aggodalomra adnak okot idehaza. Ezek közül a legjelentősebb a szakemberhiány a magyar gazdaságban.

Ez először történt megA megkérdezett vezérigazgatók közel háromnegyede (72%) arról számolt be, hogy cégének helyzete javult az elmúlt egy év során. A pozitív folytatásban is hisznek: 84 százalékuk úgy véli, képesek lesznek növekedni a következő 12 hónapban. Most először tapasztaljuk azt, hogy kismértékben ugyan, de bizakodóbbak a hazai vezérigazgatók, mint társaik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés