Előfizetői tartalom

Így szakíthatsz nagyot, ha hiszel a magyar focicsodában

Portfolio
Sokak szemében már az is szenzációszámba megy, hogy a magyar válogatott 44 év után kijutott a nyári franciaországi Európa-bajnokságra. Innentől viszont akár azzal is kereshetünk pénzt, ha megnyeri Magyarország a kontinensviadalt, hiszen a fogadóirodáknak "hivatalból" számolniuk kell minden résztvevő esetleges győzelmével. Rövid körképünk alapján akár a tétjük több százszorosát is visszakaphatják azok, akik viccből vagy komolyan a magyar válogatott végső győzelmére tesznek.

Néhány évvel ezelőtt az online szerencsejáték gyakorlatilag állami monopólium lett Magyarországon, hiszen a NAV letiltotta a külföldi oldalak elérhetőségét, legálisan csak a Szerencsejáték Zrt. TippmixPro nevű felületén lehet fogadni. A kormány lépése be is szűkítette a piacot, tapasztalataink szerint a legnagyobb végek közül a Sportingbet, a Bet365 és a Betfair oldala...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés