Előfizetői tartalom

Forradalmi változást lengetett be januártól Orbán

Portfolio
Hagyományos eszközökkel nem fogunk tudni olyan béremelkedést elérni, ami a fiatalok hazacsábításához és a fogyasztás növekedésének megalapozásához kell, így lehet, hogy itt megint kreatív megoldásokra lesz szükségünk - mondta el Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdasági évnyitóján csütörtökön, ahol Varga Mihály és Matolcsy György is felszólaltak. A kormányfő elárulta: terveik szerint a Brüsszel által beszántott cafeteria rendszerét egy "nyílt kettős bérrendszer" váltja majd fel, úgy, hogy lényegében "készpénzesítik" a cafeteria összegét. A bérnek ez a része ugyan nem számít majd bele a nyugdíjba, de "minden hónapban megérkezik".

2016. március 10. 12:33 Megosztás Három veszély előttünk Három komoly veszély van, amivel szembe kell néznünk: Saját magunk: a rendszerváltozás óta 2014 volt az első olyan választási év, amikor a pozitív egyensúlyi folyamatok nem törtek meg....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés