Előfizetői tartalom

Tízezrek visszafogadását ígéri Törökország, nem milliókét

Portfolio
A Törökország és az Európai Unió között kötendő megállapodás, melynek értelmében a törökök visszafogadnák az Európába érkező illegális migránsokat, nem vonatkozik majd azokra a menekültekre, akik már a görög szigeteken vannak, csak azokra fog, akik a megállapodás életbelépése után érkeznek az EU területére - mondta el Volkan Bozkir, Törökország uniós ügyekért felelős minisztere csütörtökön a Reuters beszámolója szerint.

Bozkir állítólag azt is mondta: a migránsok száma, akiket Törökország visszafogad, ezres vagy több tízezres nagyságrendű lesz, de nem milliós.Arról is beszélt, hogy a tagjelölt Törökország május 1-ig teljesíteni fogja az EU-ba való beutazáshoz a vízummentesség feltételeit.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés