Előfizetői tartalom

A rövid héten is lesz mi miatt izgulni itthon

Portfolio
Az ünnep utáni rövid hét sem telik eseménytelenül: ma este a Fed, míg holnap az SNB és a Bank of England dönt a kamatokról, Japánban pedig jegybanki jegyzőkönyvet tesznek közzé. Itthon viszont ezeknél is fontosabb lesz, hogy pénteken az Standard&Poor's felülvizsgálja hazánk adósbesorolását. Fontos, hogy Amerikában a múlt hétvégén átálltak a nyári időszámításra, így már csak 5 óra az időeltolódás Washington és Közép-Európa között.

Az S&P a pénteki piaczárást követően vizsgálja felül a magyar adósbesorolást. A piacokon egyelőre korainak gondolják ezt az időpontot a felminősítésre, a többség szerint legelőször a Fitch léphet májusban, de ezt sem lehet készpénznek venni. A nemzetközi színtéren a jegybankokra kell figyelünk. Ma este 19 órakor érkezik a Fed a kamatdöntése, amitől nem várnak sok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés