Előfizetői tartalom

Lövöldözés Brüsszelben

Portfolio
Lövöldözés tört ki kedden délután egy házkutatás során Brüsszel Forest nevű kerületében, amelynek során négy belga rendőr könnyebb sérülést szenvedett. A házban tartózkodó személyek, akiknek feltételezések szerint közük lehet a novemberi párizsi terrorcselekményekhez, elbarikádozták magukat és többször is tűzpárbajt vívtak a helyszínre vezényelt kommandósokkal - írja a Bruxinfo.

Lövöldözésbe torkollott egy rutinműveletnek indult házkutatás kedden délután Brüsszel Forest nevű negyedében, amikor a tavaly novemberi párizsi terrortámadások ügyében nyomozó belga és francia rendőrökre Kalasnyikov géppisztollyal tüzet nyitottak az eredetileg lakatlannak hitt épületben tartózkodó személyek. A tűzpárbajban az első jelentések szerint három vagy négy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés