Előfizetői tartalom

Ma még bóvliban maradhatunk, de nem is ez a lényeg

Portfolio
A Standard and Poor's az előzetesen kiadott hitelminősítői naptára alapján pénteken dönthet Magyarország adósbesorolásának felülvizsgálatáról. Az alapforgatókönyv szerint a hitelminősítő ezúttal nem javítja hazánk minősítését, meglepetés lenne egy kilátásjavítás is. Ezért ezúttal nagy jelentőséget nem érdemes tulajdonítani a péntek este várható döntésnek.

Ma várhatóan még nemMinden nagy nemzetközi hitelminősítőnek az európai szabályok értelmében az előző év decemberében közzé kell tennie, hogy egy adott szuverén adós hitelminősítését mikor vizsgálja felül. Az S&P naptárában Magyarország adósbesorolásának felülvizsgálatára március 18-án és szeptember 16-án esedékes.Fontos azonban a mai dátum kapcsán hangsúlyozni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés