Előfizetői tartalom

Nagyot ment az olaj - Merre tovább?

Portfolio
Az elmúlt hét során látványos emelkedést produkált az olaj, a pénteki kereskedésben viszont már kifulladt a lendület, ami arra utalhat egyesek szerint, hogy a rali mégsem fenntartható. A Bank of America Merrill Lynch például arra figyelmeztetett legutóbb, hogy az összeomlás "lineáris volt", a fellendülés viszont nem lesz az.

Túlkínálat nyomasztja az olajpiacotA múlt hét során meglódult az olaj, a pénteki kereskedésben viszont már újból a gyengélkedés jelei mutatkoztak, azt követően, hogy sikerült az idei évben rekord magasságba emelkedni. Az amerikai WTI áprilisi határidős ára pénteken 40 dollár alá csökkent. Mindez felkelthette a befektetőkben a bizonytalanságot, hogy a fellendülés ezúttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés