Előfizetői tartalom

Sosem látott összeomlásra számít idén a neves pénzember

Portfolio
Tizennégy éve Robert Kiyosaki, aki számos könyvet írt a személyes pénzügyek témájában azt jósolta, hogy 2016 a valaha látott legdurvább tőzsdei összeomlást fogja elhozni, amely összetöri a baby boomer generáció millióinak álmait, akik épphogy elkezdték elkölteni azt a pénzt, amit nyugdíjukra felhalmoztak. A neves író a mai napig úgy tartja, hogy az összeomlás meg fog történni - írja a MarketWatch.

Idén a valaha látott egyik legrosszabb évkezdést élte át a nemzetközi tőzsde és bár úgy néz ki, hogy szépen lassan helyreállnak a dolgok, Kiyosaki továbbra is úgy gondolja, hogy a Gazdag papa próféciája című könyvében megfogalmazott, 2002-es jóslata valóra fog válni. Kiyosaki szerint a demográfia a kulcsa mindennek. A baby boomerek első hulláma 2016-ban lesz 70 és fél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés