Előfizetői tartalom

Amerikára figyelhetünk a rövid héten

Portfolio
Az Amerikából érkező friss, márciusi munkaerő-piaci statisztikák kerülhetnek a rövid héten a piacok fókuszába, de Janet Yellen amerikai jegybankelnök mai felszólalását is sokan figyelik majd. Kínából fontos konjunktúramutatók, míg Európából előzetes márciusi inflációs adatok érkeznek. Ne felejtsük el, hogy vasárnap éjjel mi is előreállítottuk az órát, így ismét hat óra az időeltolódás Közép-Európa és Washington között.

Szerdán az amerikai versenyszféra létszámáról, pénteken pedig az átfogó (mezőgazdasági szektoron kívüli) foglalkoztatottságról kapunk friss képet. Összességében a létszám 200 ezer fővel bővülhetett, míg a munkanélküliségi ráta a rekord alacsony 4,9 százalékos szinten maradhat. Magyar idő szerint kedden délután fél hatkor tart előadást Janet Yellen, a Fed elnöke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés