Előfizetői tartalom

Óriási számlagyáros bűnszervezetet buktatott le a NAV

Portfolio
Egy több mint száz cégből álló számlagyárat működtető bűnszervezetet buktatott le a NAV: a bűnszervezet fiktív számlakibocsátásokkal hatmilliárd forintos forgalmat segített lepapírozni ügyfeleinek. Az ügyben költségvetési csalás és pénzmosás miatt folyik a nyomozás, eddig négy embert helyeztek előzetes letartóztatásba - számolt be honlapján az adóhivatal.

Egy budapesti férfi irányításával működő bűnszervezet több mint száz cégből álló számlagyárat működtetett, amely fiktív számlakibocsátásokkal hatmilliárdos forgalmat segített lepapírozni ügyfeleiknek. A NAV pénzügyi nyomozói kétnapos akcióban buktatták le az elkövetőket. A fiktív számlákat kiállító elkövetői kör hierarchikus szervezetben működött,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés