Előfizetői tartalom

Vészjósló hírek jöttek a görögökről

Portfolio
Hirtelen gyengült az euró a dollárral szemben kedd reggel miután Jeórjiosz Sztatakisz görög gazdasági miniszter egy berlini eseményen megint aggasztó híreket közölt a görög adóssággal és a hitelcsomaggal kapcsolatban. Egyelőre nem tűnik súlyosnak a helyzet, de egyre valószínűbb, hogy messze még a görögök megmentésének vége.

Irreális a korábban kitűzött terv, mely szerint 50 milliárd eurónyi privatizációs bevételre kellene szert tennie Görögországnak. Most a kormány 15 milliárd euróval számol, de a végén ez még kevesebb lehet - mondta egy keddi rendezvényen Jeórjiosz Sztatakisz görög gazdasági miniszter. A politikus arról is beszélt, hogy a görög adósság pályája 2022-ig fenntartható, utána...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés